Izmir Kosgeb Nerede?

Kosgeb 38.490993 enlem ve 27.039507 boylamda yer almaktadır. Çiğli ilçesine bağlıdır. Kosgeb haritası İzmir ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Kosgeb posta kodu 35620. Kosgeb GPS koordinatları 38° 29´ 27.5748′ ve 27° 2´ 22.2252′.

KOSGEB izmir Nasıl Başvurulur?

DESTEK BAŞVURUSU: Başvuru kriterlerini karşılayan mikro ve küçük işletmeler www.kosgeb.gov.tr adresindeki “E-Hizmetler” menüsünden “Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Başvurusu” alt menüsünü seçerek online başvuru yapabilecektir.

KOSGEB 2022 başvuruları ne zaman?

Milyonlarca işletmeyi ilgilendiren 2 yıl geri ödemesiz, KOSGEB destekleri faizsiz kredi başvurusunun, 31 Mart 2022 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

KOSGEB den kimler yararlanabilir?

18 yaşını doldurmuş olmak, KOSGEB’in genellikle üniversitelerde düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne katılarak eğitimi başarıyla geçmiş olmak, İşetme halihazırda kurulmuşsa KOBİ statüsünde olmak, İşletme halihazırda kurulmuşsa KOSGEB veritabanına işletme kaydı yaptırmış olmak.

KOSGEB den nasıl faydalanılır?

Nereden Başlamalıyım?

  1. KOSGEB’e Kayıt. e-Hizmetler menüsünden KOSGEB’e ilk başvuru butonuna tıklayıp işletmenizin kaydını yapınız.
  2. KOBİ Beyannamesi. İşletmenizin KOBİ vasfı taşıyıp taşımadığının tespiti için KOBİ beyannamesini doldurmanız gerekmektedir.
  3. Beyanname Kontrol.
  4. Desteklere Başvuru.

KOSGEB başvurusu için neler gerekli?

KOSGEB Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuruda Gerekli Belgeler Nelerdir?

  • KOBİ Beyannamesi.
  • KOBİ Bilgi Dökümanı
  • Oda Faaliyet Belgesi.
  • Ticaret/Esnaf Sicil Gazetesi.
  • İşletmeye Ait İmza Sirküleri(Resmi belgelerde kullanılan imzaların örnekleri), İmza Beyannamesi.
  • KOSGEB kredi başvurusu nasıl yapılır?

    KOBİ kredileri​ başvurusu için:

    1. KOSGEB web sitesinin e-hizmetler bölümünden, vergi/T.C.
    2. Bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde girdikten sonra, işletmenizin KOBİ sınıfına dahil olup olmadığının tespiti için KOBİ Beyannamesi’ni doldurun.
    3. Protokolde yer alan bankalara belirlenen limitteki krediler için başvuruda bulunun.

    KOSGEB kredi desteği 2022 ne kadar?

    Destek tutarı:

    Yeni istihdam edilecek her bir personel için 100.000 TL geri ödemeli destek verilecektir. İşletme sahibi kadın ise veya işletmenin %51 ve üstü hissesi tek başına bir kadın ortağa ait ise ya da işe alınan personel kadın ise geri ödemeli destek tutarı her bir personel için 110.000 TL olacaktır.

    See also:  Bursa Osmangazi Den Mudanya'Ya Nasıl Gidilir?

    KOSGEB hibe desteği ne kadar 2022?

    İşte verilen destekler İş fikri olanlara KOSGEB tarafından Geleneksel Girişimci Programı ile 65 bin, İleri Girişimci Programı ile 375 bin liraya kadar hibe destek sağlanıyor.

    KOSGEB yaş sınırı kaç?

    Destek programından faydalanmak için yaş sınırı var mıdır? Hayır. Başvuru şartları arasında yaş sınırı bulunmamaktadır.

    KOSGEB Destek kimler alamaz?

    İşletme, sahip ve ortakları ile bunların eşinden, annesinden, babasından, kardeşinden, çocuğundan ve bunların sahibi/ortağı olduğu işletmelerden destek kapsamında mal/hizmet satın alamaz, böyle bir durumun tespit edilmesi durumunda destek ödemesi yapılmaz.

    KOSGEB kime destek verir?

    KOSGEB; 2022 yılında iş yeri kuruluş desteği olarak 5 bin TL hibe vermektedir. Engelli, Gazi ve 1. derece şehit yakını ile kadın ve 30 yaş altı genç girişimciler ise ayrıca pozitif bir avantaj uygular. Bu ayrıcalıkla da 5 bin yerine 10 bin TL hibe desteği uygulanmaktadır.

    KOSGEB hibe Desteği kimler alabilir?

    KOSGEB’in ‘Genç Girişimci Geliştirme Programı’nı bitiren, Küçük Ölçekli İşletme Kurma Danışmanlığı Desteği (KÖİDD) Programı’nı tamamlayarak eğitime veya programa katıldığını belgeleyen ve işletmesini kuran girişimciler veya İŞGEM’lerde yer alan işletmeler yararlanabilir.

    KOSGEB belgesi aldıktan sonra ne yapılır?

    Yüz yüze eğitim sonucunda alınan ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ katılım belgesi sahiplerinden iş yeri açanların başvuru şartlarını sağlamaları halinde 31.12.2020 tarihine kadar Geleneksel Girişimci Destek Programına ya da İleri Girişimci Destek Programlarına başvurmaları gerekiyor.

    KOSGEB ne kadar para veriyor?

    Proje kapsamında verilecek desteğin üst limiti geri ödemesiz 300.000 (üçyüzbin) TL ve geri ödemeli 700.000 (yediyüzbin) TL olmak üzere azami 1.000.000 (birmilyon) TL’dir.

    KOSGEB ne tür işlere destek veriyor?

    Kosgeb’in en çok desteklediği sektörlerin başında imalat sektörü gelmektedir. İmalat sektöründe tütün ürünleri imalatı, tekstil ürünleri imalat ve giyim eşya imalatı ile birlikte pek çok sektörden destek almak mümkündür. İmalat sektöründe kosgeb tarafından 324 farklı alanda destek verilmektedir.

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

    Adblock
    detector